In de proefbakkerij van Clarys:

Vloeroven Zucchelli en Minicombo Rotor oven Zucchelli, 2 spiraalkneders CP, langsteker Merand, waterdoseertoestel STM

Patisserie oven - Four

cpm

Website Clarys

Bakkerij

Up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten

Claryfar conceptmiddelen voor kwaliteitscorrectie van gluten, zetmeel, vezels en vetten in tarwe en rogge

Meelcorrectoren

Glutenactiverende en glutendesactiverende middelen

Oxido-reductiemiddelen

Glutenactiverende en glutendesactiverende middelen

Enzymen

Pure en verdunde biokatalysatoren en cocktails voor alle tarwe- en roggetoepassingen

Emulgatoren

Klassieke E-gelabelde en natuurlijke emulgeermiddelen alsook meercomponentenmengsels

Leguminosen

Bloemtypes, eiwitconcentraten, eiwitisolaten, vezel- en vetfracties uit soja, erwten, bonen en lupinen

Vezels

Oplosbare en onoplosbare vezels en vezelcomposities

Tarweproteïnen

Oplosbare en onoplosbare eiwitfracties uit tarwe

Moutproducten

Clarymalt actieve en passieve bloemtypes, extracten, granules en mengsels

Koolhydraten

mono-, di- en polysacchariden

Maatwerkcorrectoren

Tailor made samenstellingen van diverse actieve Claryfar hulpstoffen, al dan niet op drager materiaal

Buffersystemen

pH sturende en stabiliserende hulpstoffen

Vetpoeders

Gesproeidroogde plantaardige en dierlijke vetpreparaten

Broodverbeteraars

“Back to basics” Clarypan op maat integreerbare verbeteraarmodules voor standaard-, remrijs- & diepvriesbroodtoepassingen

Patisseriemixen

Hulpstofconcentraten of totale mixen voor banketwaren

Zaden, decoranten en aromaten

Garnituurproducten en smaakverbeteraars voor meergranenapplicaties